0

Hrvatska bez navijača na gostovanjima

HNS navodi da je Hrvatska nedavno bila veoma blizu izbacivanja iz kvalifikacija i da je dobila “žuti karton”, nakon što je zbog pojave kukastog krsta u Splitu na utakmici protiv Italije kažnjena oduzimanjem jednog boda, dva meča bez publike i 100.000 evra.

“Dužnost saveza je da učini sve kako bi se sprečio najgori scenario. Nakon pomnog razmatranja odlučeno je da do kraja kvalifikacija HNS neće voditi navijače na gostovanja”, poručuju iz HNS-a.

HNS je u prošlosti dosta puta kažnjavan od strane Uefa zbog ispada navijača, koji su isticali fasističke i rasističke parole, ali i zbog pirotehničkih sredstava na kratko prekidali utakmicu u Milanu protiv Italije.

Izabranici selektora Nike Kovača na taj način neće imati podršku navijača u Azerbejdžanu (3. septembra), Norveškoj (6. septembra) i na Malti (13. oktobra).

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?