0

Haman: Klop i Liverpul bi bili savršen par

Bivši nemački fudbalski reprezentativac Ditmar Haman veruje bi njegov zemljak Jirgen Klop trebalo da na klupi Liverpula zameni Brendana Rodžersa.

Klop je slobodan pošto je letos posle sedam godina odlučio da napusti Borusiju iz Dortmunda, a Haman misli da je greška što čelnici Liverpula nisu to iskoristili i doveli ga.

“Klop bi se savršeno uklopio u Liverpulu. Pritisak u Liverpulu je na znatno višem nivou, navijači mnogo očekuju, ali pravi menadžer zna sa tim da se nosi. Pitanje je samo da li bi Klop prihvatio da preuzme tim u sred sezone, ali da ga je Liverpul želeo pre početka siguran sam da bi došao”, rekao je Haman za “Ivning Standard”.

Menadžer “redsa” Brendan Rodžers nalazi se na meti kritika na Ostrvu zbog lošeg starta i samo sedam bodova posle pet kola Premijer lige.

Haman je igrao za Liverpul od 1999. do 2006. godine i osvojio Ligu šampiona, Kup Uefa, Superkup Evrope, dva FA kupa, dva Liga kupa i Čeriti šild.

Tokom karijere igrao je za minhenski Bajern, Njukasl, Bolton, Mančester Siti i Milton Kejns, dok je za reprezentaciju Nemačke nastupio 59 puta i dao pet golova.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?