0

Gvardiola: Švajnštajger nije bio spreman tri godine

Bastijan Švajnštajger nije bio potpuno spreman tri godine. Tako barem tvrdi njegov bivši učitelj u Bavarskoj, Pep Gvardiola.

Popularni Švajni, koji ima 31 godinu, prešao je na Old traford u transferu vrednom oko 12 miliona funti. Čitavu karijeru je proveo u Bajernu, a proteklih nekoliko sezona je imao naglašenih problema sa fizičkom nemogućnošću da odgovori zahtevima utakmica i treninga.

„Kada nema problema sa povredama, potpuno sam uveren u njegove sposobnosti. On je vrhunski igrač i igraće jako dobro za Mančester junajted”, rekao je Pep Gvardiola.

„Nažalost, tokom poslednje tri godine nije bio u najboljem stanju. Igraće zaista dobro u Junajtedu, zaista se nadam da će se to dogoditi”, zaključio je katalonski stručnjak.

U pronalasku prave forme Švajnštajgeru će pomoći Luj van Gal, koji ga je trenirao u Bajernu od 2009. do 2011. godine.

Nakon povratka iz Brazila 2014. godine, Švajnštajger je uspeo da sakupi samo 20 mečeva u Bundesligi za Bajern. Od 12 mečeva u Ligi šampiona, odigrao je šest.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?