0

"Gvardiola je uništio Gecea"

Agent Marija Gecea, Volker Strut, tvrdi da njegov klijent “ni na sekund” ne razmišlja o odlasku iz Bajerna, iako ne oseća podršku Pepa Gvardiole.  

Gece, koji je postigao pobedonosni gol u finalu Svetskog prvenstva u Brazilu, ne igra standardno u Bajernu, a njegov agent kaže da je Gvardiola uništio njegovo samopouzdanje.

“Gvardiola je uništio Gecea… Mario oseća da nema podršku trenera, da Španac ne veruje u njega, ali opet traži da odluči meč kada je na terenu. Ja sam iznenađen da Gece nije igrao u bitnim utakmicama, kao što su Kup Nemačke ili polufinale Lige šampiona, već samo u lakšim. Ne znam kako to niko u klubu ne primećuje”, rekao je Strut za “Bild”.

Gece je u Minhen stigao 2013. godine za čak 37 miliona evra, na zahtev Pepa Gvardiole, ali za dve sezone na Alijanc areni nije opravdao ogroman novac koji je uložen u njega.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?