0

Grujić: Kvalitetniji smo od Malija, to će presuditi

Marko Grujić veruje da je reprezentacija Srbije kvalitetnija od selekcije Malija i da smatra da će to presuditi u predstojećem meču Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina.

“Mali je klasična afrička selekcija, nepredvidivi su i sa njima je uvek sve moguće, što se videlo i protiv Meksika, kada su pobedili možda bolju ekipu. Mi moramo da ponovimo onakvu igru koju smo pružili protiv Urugvaja, dobili smo pohvale sa svih strana, a sigurno će stići i golovi… Protivnik jeste malo rasterećeniji, ali mi imamo veći kvalitet i siguran sam da će to presuditi”, rekao je Grujić.

Fudbaleri Srbije izgubili su od Urugvaja sa 0:1, u utakmici prvog kola Grupe D na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina na Novom Zelandu, a sutra u drugom kolu igraju protiv Malija.

“Ne smemo više da razmišljamo o onome što je prošlo, utakmica sa Urugvajem definitivno nije bila naš dan. Nadigrali smo jakog protivnika, možda i potajnog favorita prvenstva, ali lopta nije htela u gol. Imao sam i ja odličnu priliku, odmah po ulasku u igru, praktično u prvom kontaktu sa loptom. Pozicija za šut je bila dobra, ali se ođednom stvorilo previše igrača na liniji i nisam pogodio. Biće bolje, nadam se”, rekao je Grujić.

Iz redova rivala, Grujić najviše upozorava na igrača Lila po imenu Diadone Gbakle.

“Izuzetno je kvalitetan individualac, opasan kad se okrene prema golu, nezgodno ga je čuvati… Ipak, mislim da ćemo mi biti mnogo opasniji po njihov gol, nego oni po naš. Stručni štab nas je upoznao sa svim važnim informacijama o protivniku i mislim da treba da budemo optimisti i da verujemo u sebe. Imamo kvalitet, igramo dobro. Biće i golova, ja sam siguran baš protiv Malija i onda se vraćamo u igru”, naglašava Grujić.

Meč između Srbije i Malija u drugom kolu Grupe D Svetskog prvenstva igra se sutra od 9.00 poo srednjoevropskom vremenu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?