0

"Grof" i Zvezda, ugovor na godinu dana

Dugo očekivana saradnja “Grofa” i Zvezde ozvaničena je ugovorom na 1+1 godinu. 

“Sve smo se dogovorili, postigli smo dogovor. Nadam da ću ostati bar godinu dana u Zvezdi i da ćemo se družiti još dosta i pričati”, rekao je Božović novinarima ispred stadiona “Rajko Mitić”.

Na pitanje novinara koliko poznaje igrački kadar, on je kazao da ne poznaje mnogo.

“Mislim da je to velika prednost za same igrače, jer svi počinju od nule i imaju priliku da se dokažu”, rekao je Božović i dodao da zna da su na nekim pozicijama potrebna pojačanja, ali da ne želi da licitira imenima i da im pravi reklamu.

On je, takođe, dodao da će i u stručnom štabu biti promena.

“Ima još mnogo toga da se uradi… Sve smo se dogovorili. Što se tiče pojačanja Božović prvo treba da se upozna sa igračkim kadrom, da vidi čime raspolaže, pa da onda vidi šta je predloženo od strane uprave i da on iznese svoje želje”, kazao je novinarima generalni sekretar Zvezde Zvezdan Terzić.

Božović je ranije danas stigao na stadion u Ljutice Bogdana u pratnji Ivana Adžića, nekadašnjeg sportskog direktora crveno-belih, na završne razgovore sa čelnicima Crvene zvezde.

Dosadašnji trener Lokomotive iz Moskve sutra će zvanično biti predstavljen kao novi šef stručnog štaba.

Božović je prošle sezone sa klupe predvodio Lokomotivu iz Moskve, a u karijeri je, između ostalih, trenirao i Borac iz Čačka, Budućnost iz Podgorice, moskovski Dinamo, Amkar i Rostov.

Crnogorski trener će na klupi Zvezde zameniti Nenada Lalatovića, koji je na kraju sezone napustio klub.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?