0

Giljerme: Eliminacija od Partizana mi je uništila snove

“Teško mi pada ovaj poraz i eliminacija. Nećemo igrati u Ligi šampiona. Izgubili smo utakmicu, koja je bila u našim rukama. Igubili smo je u trenucima kada smo pravili sitne greške u odbrani. To nas košta poraza”, rekao je Giljerme za agenciju Beta.

Partizan je posle preokreta savladao Steauu sa 4:2 u revanš utakmici trećeg kola kvalfikacija za Ligu šampiona i tako izborio plasman u baraž za najelitnije evropsko takmičenje.

Steaua je u lošoj finansijskoj situaciji, a plasman u grupnu fazu Lige šampiona doneo bi joj značajan novac. Ipak, Giljerme je rekao da eliminacija nije “ništa strašno” za klub.

“Imam ugovor sa Steauom. Ništa nije strašno… Veliki je ovo udarac za nas, jer ne idemo u Ligu šampiona, odakle se dobija mnogo novca… To je udarac za svaki klub. Sada se okrećemo Ligi Evropa i nadamo se da ćemo izboriti plasman. Mi smo kao porodica i držimo se zajedno. Motivacije nam ne nedostaje za bilo koje takmičenje”, kazao je on.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?