0

Gece: Rano je za Juventus

“Juventus nije slučajno došao do finala Lige šampiona, imali su sjajnu sezonu. Uspeli su da osvoje titule godinama unazad i veliku su klub. Ne želim da išta komentarišem, jer trenutno nema ništa da se kaže”, rekao je Gece za sajt „Gol”.

„Tutosport” preneo je da bi u razmeni dva kluba Gece mogao da završi u Juventusu, dok bi Bajern u zameni dobio Čileanca Artura Vidala. Mada, čini se, bajern će dobiti Vidala šta god se dogodilo.

“Igranje u inostranstvu može da bude dobro iskustvo za mene, novi jezik, nova kultura. Moglo bi da mi se svidi, ali kao što sam rekao, tek sam na početku karijere. Videćemo šta će se u budućnosti dešavati”, dodao je Gece.

On je u Bajern došao 2013. godine iz Borusije Dortmund kao veliko pojačanje, ali nije uspeo da se izbori za standradno mesto u prvoj postavi kod trenera Pepa Gvardiole.

Za reprezentaciju Nemačke odigrao je 45 utakmica i 14 puta se upisao u listu strelaca.

Kao član “manšafta” učestvovao je u osvajanju Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a postigao je i odlučujući pogodak u produžetku finala protiv Argentine.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?