0

Galijani: Pirlo je moja najveća greška… Ali ne samo moja!

Dugogodišnji potpredsednik Milana Adrijano Galijani priznao je da je odlazak Andree Pirla u Juventus 2011. godine, bez obeštećenja, njegova najveća greška tokom skoro tri decenije rada na San Siru.

Galijani, koji je najzaslužniji za dolazak mnogih velikih asova za “male pare” stigao je u Milan 2006. godine i rosoneri su u tom periodu osvojili pet titula u Ligi šampiona i osam u Seriji A.

“Odluka da se Pirlo pusti je moja najveća greška, ali krivica nije samo moja, delim je, ali ne pitajte s kim”, otvorio je Galijani dušu u ekskluzivnom intervjuu za Gazetu delo sport, povodom njegovog 71. rođendana.

Pirlu 2011. godine, nakon osvajanja šampionske titule, nije ponuđen novi ugovor i on je otišao u Juventus, gde je za četiri sezone osvojio isto toliko šampionskih titula.

U istom periodu Milan nije ni senka tima koji je ne tako davno dominirao Evropom, a Galijani se nada da će se rosoneri ubrzo vratiti tamo gde im je emsto.

“Želeli smo Ibrahimovića, ali on ima ugovor sa PSŽ-om. Odluka da ostanu Mekses i De Jong je dobra, želimo Romanjolija, Džekson Martinez je bio blizu, ali sam veoma zadovoljan dolaskom Bake”, analizirao je Galijani do sada urađeno u prelaznom roku.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?