0

Fudbaleri Partizana počeli pripreme

“Početak je priprema, što znači da smo prvi deo posla obavili, osvojili smo titulu, ali sve što je bilo, ostaje na policama istorije. Čeka nas težak zadatak, želimo da osvojimo duplu krunu i da uđemo u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Svi veliki ciljevi nisu laki, ali nisu ni nedostižni, ako u svima tinja želja za pobedom”, rekao je Milinković novinarima na okupljanju u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Trener Partizana je istakao da nije lako nositi crno-beli dres, ali da je zato svaka pobeda još slađa.

“Deco, želim vam da maksimalno radite, da se dobro spremite i da vas Bog čuva”, poručio je Milinković igračima Partizana.

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić kazao je da Partizan veliki klub i da uvek ide na sve trofeje.

“Morate da date sve od sebe u svim takmičenjima u kojima učestvujete, ne samo da biste učestvovali, jer mi uvek želimo da izneverimo olimpijsko načelo da je samo važno učestvovati, treba da pobeđujemo”, rekao je Vučelić.

Na prozivci se pojavilo 23 igrača, a Milinković je istakao da 11 njih nije tu, jer su sa reprezentacijama, a da su prvom timu pridodati i omladinci iz Partizanove škole, koji su 95, 98. i 99. godište.

U odnosu na tim koji je osvojio titulu nema Vladimira Volkova, Nikole Drinčića i Saše Markovića.

Na prozivci su se pojavili: Milan Lukač, Filip Kljajić, Nenad Marinković, Nikola Ninković, Saša Ilić, Stefan Babaović, Saša Lukić, Predrag Luka, Miroslav Bogosavac, Nemanja Kojić, Miloš Ostojić, Stefan Aškovski, Ivan Petrović, Gregor Balažic, Valerij Božinov, Marko Jevtović, Miroslav Vulićević, Stefan Grbović, Miloš Perišić, Strahinja Bošnjak, Filip Čermelj, Uroš Damnjanović i Marko Golubović.

Ekipi će se na pripremama na Tari priključiti Eliomar Silva i Filip Knežević.

Crno-beli na prvi deo priprema putuju 17. juna na Taru, gde će odigrati jedan pripremni meč.

U Beograd se vraćaju 25. juna, gde će tri dana kasnije odigrati još jednu kontrolnu utakmicu, a potom putuju na Pohorje, u Sloveniji, na drugi deo priprema.

Na Pohorju će boraviti od 29. juna do 9. jula i tamo će odigrati tri pripremna meča, a imena protivnika će biti naknadno saopštena.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?