0

FSS osudio ponašanje gradskog menadžera Vesića

“U noći kada je blizu 100.000 ljudi došlo da pozdravi i proslavi jedan od najvećih uspeha u istoriji srpskog fudbala, FSS doživeo je nešto što pripada davno prošlim vremenima i samo autoritarnim sistemima. Jedan čovek koji svojom patološkom mržnjom, obmanom i zloupotrebom mesta i funkcije na kojoj se nalazi, konstantno podriva instituciju FSS, a sad je prevazišao sve postulate civilizacijskih normi i ponizio sve vrednosti našeg sistema, osramotivši grad Beograd i visoku funkciju koju obavlja”, navodi se u saopštenju na sajtu FSS.

Dalje se navodi da je Vesić “sebi dao za pravo da kao u totalnitarnim sistemima primenjuje diskriminatorske metode prema pojedincima iz FSS i javno zabrani Miloševiću i Mrkeli pojavljivanje u Skupštini Grada”.

“To radi po već oprobanom receptu, sile koji je patentirao i zloupotrebio dok je bio funkcioner omiljenog kluba. Prema ljudima koji su učestvovali u stvaranju možda najvećeg uspeha u srpskom fudbalu, onima koji su angažovali Veljka Paunovića za selektora i ucestvovali u selektiranju generacije koja nas je dovela na krov sveta na Novom Zelandu, ljudima koji su za poslednje četiri godine ostvarili seriju fantastičnih rezultata sa mlađim selekcijama FSS, potpredsedniku i direktoru FSS i istinskim legendama našeg fudbala”.

Iz FSS-a poručuju da je Vesić za vreme trogodišnjeg rada u Crvenoj zvezdi nasledio dug od 25 miliona i podigao ga na 50 miliona, a sada narušio osnovna ljudska prava i dostojanstvo zaposlenih funkcionera u FSS.

“Fudbalski savez Srbije zbog svega navedenog najoštrije osuđuje bahatost i bezobzirnost ovog čoveka koji na bestidan način demonstrira silu i ponaša se kao gradski šerif. FSS zahtevaće od nadležnih organa odgovornost Gorana Vesića za zloupotrebu funkcije koju obavlja. Istovremeno, Savez će da upozna UEFA sa diskriminatorskim i fašisoidnim metodama koje ovaj visoki gradski funkcioner u dužem vremenskom roku, još od “Slučaja Đenova”.
Iz FSS-a na kraju postvaljaju pitanje “Da li Goran Vesić u svemu ovome usamljeni strelac i za čije interese koristi metode koje UEFA i FIFA najoštrije osuđuju i kosi se sa svim normama društva koje preferira evropske vrednosti”.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?