0

FK Zvezda: Navijači, ponašajte se u skaldu sa zakonom


Fudbalski klub Crvena zvezda pozvao je navijače da se na predstojećem 149. večitom derbiju sa Partizanom ponašaju u skladu sa zakonom.
– Apelujemo na sve koji će doći na stadion u subotu, 12. septembra, da navijaju fer i sportski, ne uskaču na teren pre, za vreme i po završteku utakmice. Očekujemo da se navijači ponašaju u skladu sa Zakonom o sprecavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama. Prilazi, ulazi i same tribine biće snimane pre, za vreme i posle utakmice – stoji u saopštenju na sajtu Crvene zvezde.Kapije stadiona u ulici Ljutice Bogdana biće otvorene od 14 sati, a crveno-beli su pozvali navijače da dođu ranije kako bi se izbegle kasnije gužve.Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu od 18 sati u okviru 9. kola domaćeg prvenstva.Partizan ima pet bodova zaostatka i utakmicu manje u od Crvene zvezde koja je prva na tabeli sa 20 bodova.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?