0

FK Čukarički: Stoiljković ne prelazi u Zvezdu jer je Kokeza napustio klub


Fudbalski superligaš Srbije Čukarički objavio je da njegov napadač Nikola Stoiljković neće pojačati redove Crvene zvezde pošto je potpredsednik crveno-belihSlaviša Kokeza podneo ostavku na tu funkciju.
“Povodom sve češćih nagađanja da je FK Čukarički u pregovorima sa Crvenom zvezdom u vezi sa eventualnom prodajom našeg napadača Nikole Stoiljkovića, obaveštavamo javnost da su postojali određeni pregovori, ali samo i isključivo sa Slavišom Kokezom. Obzirom na to da je Kokeza danas napustio Crvenu zvezdu, svi razgovori su istog trenutka prekinuti i do daljeg ne postoji mogućnost da Stoiljković bude prodat Crvenoj zvezdi”, saopštio je Čukarički na svom sajtu.U 4. kolu Superlige Srbije Čukarički predstojećeg vikenda dočekuje ekipu gradskog rivala OFK Beograda.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?