0

Felaini je novi napadač Mančester junajteda!

Trener Mančester junajteda Luj van Gal nagovestio je da bi mogao Maruana Felainija, inače naravno veznog fudbalera, da pomeri unapred u formaciji za ovu sezonu.

Felaini je prošle sezone postigao sedam golova za Junajted, a Van Gal se nada da bi ta promena mogla da bar donekle reši problem neefikasnosti, pošto je ekipa u prva tri kola postigla samo dva gola.

“On može da igra na poziciji ‘devet’, ali i ‘deset’. Može da igra i ‘šest’ i ‘osam’, ali ove godine će više igrati na ‘devet’ i ‘deset’ jer imamo druge igrače”, rekao je Van Gal.
Felaini je rekao da je ubeđen da može da ispuni sve zadatke.

“Ranije sam igrao kao ‘desetka’, a ponekad i kao napadač, tako da mogu da igram i tu i pomognem mojim saigračima i svom timu. Drugačije je kada se igra u sredini i napadu, ali ja uživam gde god da igram”, rekao je 27-godišnji belgijski internacionalac.

Mančester junajted igra u gostima protiv upravo belgijskog Briža revanš meč baraža za Ligu šampiona.

Van Gal je ocenio da je to najvažnija utakmica njegove dosadašnje karijere u klubu. Prvi meč završen je pobedom “đavola” od 3:1.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?