0

Eva Karneiro u nemilosti Posebnog

Eva Karneiro pala je u nemilost portugalskog stručnjaka, jer je u subotu u zaustavnom vremenu meča protiv Svonsija koji je završen remijem, 2:2, zajedno sa medicinskim timom ušla na teren kako bi ukazala pomoć Edenu Azaru.

Karneirova neće putovati na predstojeći meč protiv Mančester sitija u nedelju. Ona će i dalje obavljati dužnost prvog lekara tima, ali više neće moći da prisustvuje treninzima, mečevima, kao ni da ulazi u hotel gde je smeštena ekipa.

Morinjo je bio ljut zbog intervencije Karneirove u meču protiv Svonsija, pošto je Čelsi u tom trenutku već bio bez golmana Tiboa Kurtoa, koji je dobio crveni karton u 52. minutu.

Morinjo je posle utakmice ljutito prokomentarisao da se očigledno njegov lekarski tim ne razume u fudbal.

“Nisam bio zadovoljan njihovom reakcijom, jer, iako ste doktor ili sekretar na klupi, morate da se razumete u igru”, rekao je Morinjo posle tog meča i dodao kako je siguran da Azar nije imao ozbiljni problem. “On je, jednostavno, dobio udarac i bio je preumoran. Medicinski tim je reagovao impulsivno i veoma naivno”, rekao je Morinjo.

Karneirova, koja se pridružila Čelsiju 2009. oglasila se posle kritika Morinja na Fejsbuku i zahvalila svima koji su je podržali.

Ta zahvalnost izgleda da ju je skupo koštala, pošto su joj zaduženja od danas drastično smanjena.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?