0

Erera – trofej, pesnica, otkaz

Kako se navodi u saopštenju, Fudbalski savez Mekiska se na ovaj potez odlučio jer je Erera na aerodromu u Filadelfiji udario TV komentatora Kristijana Martinolija, nezadovoljan kritikama na njegov račun tokom turnira.

„Takve stvari nisu fer i dostojanstvene u ovom poslu. Naše vrednosti i principi su iznad bilo kog rezultata. U našoj profesiji, našoj industriji, utakmice nikada nisu gotove, a svi mi kao javne ličnosti bi trebalo toga da budemo svesni u svakom trenutku”, rekao je predsednik FS Meksika Desio de Marija.

Erera se u saopštenju izvinio reprezentativcima, stručnom štabu, navijačima i medijima zbog svog ponašanja.

Meksiko je u finalu Gold kupa pobedio Jamajku sa 3:1 i osvojio rekordnu sedmu titulu prvaka Severne i Srednje Amerike i Kariba.

Erera je selekciju Meksika predvodio od 2013. godine, a prošlog leta je nacionalni tim predvodio do osmine finala Svetskog prvenstva.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?