0

El mundo: Iza utakmica “Mesi i prijatelji” stoji narko kartel


Prijateljske fudbalske utakmice igrane pod imenom “Mesi i prijatelji” služile su za pranje novca meksičkog narko kartela, prenosi “El mundo deportivo” tvrdnje zaštićenog svedoka, koji je u zatvoru u SAD pod zaštitom Agencije za borbu protiv narkotika (DEA).
Utakmice koje istražuje američko i špansko pravosuđe igrale su se 2012. i 2013. godine.Kako tvrdi zaštićeni svedok, iza cele operacije pranja novca od droge – tako što su se kupovale fiktivne ulaznice za mečeve – stajao je meksički kartel “Los Valensija”.Kako prenosi El mundo, utakmice su se igrale u organizaciji Fondacije Leo Mesi, koju je tada vodio njegov otac Horhe, mada nije dokazano da je porodica slavnog fudbalera uopšte znala za veze tih mečeva sa narko kartelom.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?