0

Duško Tošić u Bešiktašu

Bešiktaš, poznat i kao treći turski velikan (u priči u kojoj su Galatasaraj i Fenerbahče prva dva, a Trabzon, iako nije bio šampion decenijama, četvrti), dugo je bio u borbi za titulu ove sezone. Međutim, dva kola pre kraja, postalo je izvesno da od toga neće biti ništa. Isto kao što neće biti ništa ni od kvalifikacija za Ligu šampiona naredne sezone.

Cilj je, dakle, da se napravi tim koji će sledeće godine uspeti u onome u čemu ovaj trenutni nije. Jačanje igračkog kadra počelo je od zadnje linije, a prvo rešenje je Duško Tošić.

Defanzivac Genčlerbirligija potpisao je ugovor sa crno-belima iz Istanbula na dve godine sa opcijom da se produži na još godinu dana.

Tošić, koji ima 30 godina, karijeru je počeo na Karaburmi, u OFK Beogradu. Igrao je za Sošo, Verder, Portsmut, Kvins park rendžers, Crvenu zvezdu, Betis i Genčlerbirligi.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?