0

Drogba: Osećam da moram da odem u drugi klub


Fudbaler Čelsija Didije Drogba najavio je danas da će na kraju sezone napustiti londonski klub, a tada mu ističe i ugovor.
Napadaču iz Obale Slonovače će u junu biti slobodan u izboru novog kluba, ali neće završiti karijeru kao što su engleski mediji spekulisali.- Želim da odigram još najmanje godinu dana, ali i da igram mnogo više nego što je bio slučaj u Čelsiju ove sezone. Osećam da moram da odem u drugi klub. Navijači Čelsija znaju koliko volim klub i nadam se da ću se jednog dana ponovo vratiti u drugoj ulozi – rekao je Drogba za klupski sajt.Drogba se letos vratio u Čelsi posle dve sezone u Šangaju i Galatasaraju, a svom prvom mandatu u Londonu, od 2004. do 2012. godine, postigao 157 golova na 341 utakmica.Sa “plavcima” je osvojio tri titule Premijer lige, Ligu šampiona, četiri FA kupa, dva Liga kupa i dva Komjuniti šilda.On je ove sezone bio rezerva prvom napadaču Dijegu Kosti, a odigrao je 37 utakmica i dao sedam golova.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?