0

Drogba neće u Olimpik iz Marselja

Drogbi je na kraju sezone istekao ugovor sa Čelsijem i napustio je Stamford Bridž, posle osvajanje Premijer lige i Liga kupa.

Francuski mediji preneli su da bi 37-godišnji napadač mogao da se vrati u Olimpik, za koji je igrao od 2003. do 2004. godine i tamo završi karijeru, ali Drogba je to odbacio.

“Ne radi se o novcu. Volim kada klub ima projekat, a Marsej, koga dobro poznajem, nema projekat”, rekao je Drogba za I-Es-Pi-En (ESPN).

“Prodali su najbolje igrače i to kada su im istekli ugovori, a tu mislim na Andrea Pjera Žinjaka i Andrea Ajua… I izgubiće još nekog. Ne želim da idem u Marselj da samo igram. Ako odem u neki klub, idem da bih pobeđivao, a želim da pobeđujem. To pitanje se pojavljuje u poslednjih 10 godina”, dodao je on.

Drogba je naveo da je u više navrata mogao da se vrati u Marselj, ali da trenutak nije bio dobar.

“Svaki put se pominje moje ime kada dođe vreme prodaje sezonskih ulaznica. Ne želim da me ljudi koriste u finansijske svrhe”, rekao je Drogba.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?