0

Dresovi Totija, Džeka i Pjanića za pomoć izbeglicama

Italijanski fudbalski prvoligaš Roma uključio se u akciju prikupljanja pomoći za izbeglice sa Bliskog istoka. “Vučica” je donirala više od pola miliona evra, kao i nošene dresove Frančeska Totija, Edina Džeka i Miralema Pjanića za prodaju na aukciji.

Dresovi italijanskog kluba biće ponuđeni na aukciji na internet sajtu Football cares.

Dres Totija nošen je prošle sezone kada je postigao gol protiv CSKA i tako oborio sopstveni rekord kao najstariji golgeter u Ligi šampiona.

Džekov i Pjanićev dres, koji će biti prodavani na aukciji, nošeni su tokom pobede od 2:1 prošle nedelje protiv Juventusa, kada su se obojica upisala u listu strelaca.

Roma je saopštila da će prikupljeni novac donirati Visokom komesarijatu Ujedinjenih nacija za izbeglice (UNHCR), Crvenom krstu i nevladinim organizacijama kao što su “Spasite decu” i Međunarodni komitet spasa.

“Fudbal ima snagu da dopre do miliona ljudi, a oslanjajući se na “Fooball cares” možemo da promenimo stvari, bez obzira na to koliko su donacije male”, saopštila je Roma.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?