0

Donald: Došao sam da osvojim titulu


Novi fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je danas da je u redove crveno-belih došao kako bi osvojio šampionsku titulu.
– Dolazim u veliki klub i jako sam srećan zbog toga. Kada sam pričao sa igračima, saznao sam da su ljudi ovde veoma strastveni. Navijači takođe, oni su 12. igrač. Svi su me lepo prihvatili i ponoviću još jednom da sam srećan što sam došao u Zvezdu – rekao je Donald prilikom promocije na stadionu “Rajko Mitić”.On je kao glavni razlog prelaska u redove crveno-belih naveo najviše ambicije tima.- Svi sanjaju da budu šampioni i ovaj klub uvek ima najveće ambicije To me je svakako privuklo. Sa devet godina sam došao u Ajaks i znam kako je to igrati pod pritiskom. Nije uvek lako nositi dres velikog kluba, ali u tome i jeste draž – istakao je Donald koji je zadužio dres sa brojem 20.Donald je naglasio da je spreman odmah da zaigra, ali da će o tome odlučiti trener Miodrag Božović.Novi fudbaler Zvezde istakao je da izuzetno poštuje Marka Pantelića s kojom je sarađivao u Ajaksu, ali da se nije konsultovao sa njim kada je dolazio u Beograd.On je naglasio da nije imao razgovore sa trenerom Partizana Zoranom Milinkovićem i da se nalazi u savršenom fizičkom stanju.Sportski direktor Blažo Raosavljević istakao je da klub još uvek nije završio sa prelaznom periodom i da će biti još promena.- Očekujem još dolazaka i odlazaka iz tima. Donald je kvalitetno pojačanje i za oko nam je zapao na pripremnoj utakmici protiv Mordovije – zaključio je Raosavljević.Donald će priliku da debituje za crveno-bele imati već u nedelju kada Crvena zvezda u Surdulici igra protiv Radnika.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?