0

Dodić zadovoljan bodom protiv Nemačke, razmišlja o Česima

“Znali smo da je Nemačka favorit, znali smo da je reč o kandidatu za titulu prvaka Evrope. Rezultat je zadovoljavajući, ali više od rezultata i igre raduje me činjenica da nismo bili opredeljeni samo na odbranu. Ovo je svakako model kako treba da igramo, dobra defanziva i brzi napadi, da insistiramo na kombinacijama, ali i individualnom kvalitetu. I gol smo tako dali, Nemačka je pokazala da ima sjajne pojedince, opasna u prekidima, sa igračem manje zatvorili su sredinu i sačuvali rezultat”, rekoa je Dodić.

Upitan da li bi pre meča prihvatio bod iz ovog meča, odgovorio je potvrdno.

“Znajući snagu rivala, rezultat 1:1 bismo prihvatili pre meča svakako… Promašili smo neke šanse za pobedu, ali raduje da nismo bili podređeni nijednog momenta. Od trenutka kad smo ostali sa igračem više, nemački fudbaleri su se povukli, igrali čvršće u defanzivi. Trebalo nam je više proboja po boku, nešto kao kod šanse Pešića”, rekao je selektor Srbije.

On je pohvalio zalaganje svojih izabranika i već počeo da razmišlja o duelu sa Češkom.

“Konačno, neću trošiti reči na motivisanost i borbenost igrača, bilo je očigledno da su na maksimumu. I, s obzirom da ih mnogo cenim, mogu da kažem da pomalo žalim za mogućnošću da osvojimo tri boda u meču protiv Nemačke. Rezultat Čeha protiv Danaca, dodatno otežava našu poziciju. Domaćin turnira sada mora da igra na pobedu jer poraz bi ih udaljio od polufinala. Mi smo ranije imali problem u situacijama kad smo favoriti, ali naučili smo se na svojim greškama. Očekujem da izdanje iz prvog dela protiv Nemačke pokazujemo na svakoj utakmici”, poručio je Dodić.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?