0

Doček mladih fudbalera ispred Starog dvora

Mladi srpski fudbaleri plasirali su se u finale Svetskog prventva za igrače do 20 godina koje se igra na Novom Zelandu, a finalnu utakmicu igraju u subotu protiv reprezentacije Brazila. Nikodijević je u izjavi Tanjugu rekao da su mladi fudbaleri puno uradili na promociji svoje zemlje i doneli puno radosti građanima.

“Zaista osećamo potrebu da se tim sjajnim, mladim momcima koji su uradili puno na promociji svoje zemlje i doneli puno radosti u prethodne dve sedmice, odužimo na način na koji smatramo da zaslužuju”, rekao je Nikodijević.

Ističući da je reč o velikom uspehu srpskog fudbala, Nikodijević je izrazio nadu da će veliki broj građana prisustvovati spektaklu ispred Starog dvora. On je istakao i da uvek veruje u pobedu, te da “onaj ko ne veruje ne treba sutra ni da izlazi na teren da igra”.

U pripreme dočeka su se uključili i Fudbalski savez Srbije i druge sportske organizacije.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?