0

Do svidaniя, Fabio Kapelo!

“Fudbalska federacija Rusije i Kapelo postigli su dogovor o sporazumnom raskidu ugovora. Iskreno se zahvaljujemo gospodinu Kapelu na njegovom radu i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere”, navodi se u saopštenju.

Istovremeno, iskusni 69-godišnji stručnjak zahvalio se svima sa kojima je sarađivao u prethodne tri godine.

“Hvala igračima na zajedničkom radu i navijačima na podršci”, poručio je nekadašnji trener Milana, Juventusa, Rome i Real Madrida.

Kapelo je na kormilu ruskog državnog tima bio od 2012. godine, vodio je selekciju na Mundijalu u Brazilu, ali nije uspeo da izbori plasman u drugi krug.

Iako je nakon toga produžio ugovor do 2018. godine, kada je Rusija domaćin Mundijala, loši rezultati u kvalifikacijama za EP 2016 doveli su do prekida saradnje.

Rusija trenutno u G grupi kvalifikacija zauzima treće mesto sa osam bodova, iza Austrije i Švedske, ima još četiri utakmice do kraja i još uvek je u igri za plasman u Francusku.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?