0

"Do kraja jeseni kraj istrage o nameštanju utakmica"

On je novinarima na pitanje dokle se stiglo sa istragama u fudbalskim klubovima, rekao da MUP radi po nalogu Tužilaštva na prikupljanju informacija i da su obavljeni razgovori sa ljudima iz Fudbalskog saveza, Zajednice prvoligaša, pojedinih klubova i sportskih kladionica.

“Nastavićemo da razgovaramo sa svima za koje Tužilaštvo smatra da treba i nastavićemo sa prikupljanjem dokumentacije”, rekao je Stefanović.

Navodeći da ne može da govori o detaljima istrage, ministar je izrazio očekivanje da će taj slučaj biti završen tokom jeseni.

“Ne mogu da prejudiciram šta će biti, ali MUP neće nikoga štititi. Ako bude dokaza, daćemo ih Tužilastvu, ako ne, ja ne mogu da ih falsifikujem, tek da bi neko bio zadovoljan”, rekao je Stefanović.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?