0

Dinamo ponovo uzima milione, Seltik kupuje Šimunovića!

Seltik će najverovatnije za oko 10 miliona funti prodati Sautemptonu defanzivca Virgila van Dajka, pa želi da dovede 21-godišnjeg Šimunovića kao zamenu za Holanđanina.  

Britanski mediji preneli su da je izvršni direktor Seltika Piter Lovel bio u Zagrebu i pregovarao o transferu Šimunovića.

Hrvatski mediji naveli su da se razgovaralo o transferu vrednom oko 3,5 miliona funti, ali da predsedenik Dinama Zdravko Mamić traži najmanje četiri miliona funti unapred.

Šimunovića, koji je reprezentativac Hrvatske za uzrast do 20 godina, prošle godine pratili su Bajern Minhen i Lion.

Seltik neće prodati Van Dajka dok se ne završi plej-of za Ligu šampiona, u kome škotski tim igra sa Malmeom, ali bi njegov transfer u Sautempton trebalo da bude završen do kraja prelaznog roka.

Britanski mediji preneli su i da je Valjadolid zainteresovan za fudbalera Seltika Stefana Šćepovića koji je za škotski tim ove sezone odigrao samo jednu utakmicu, a u igru je ušao sa klupe.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?