0

Di Marija: Naučiću mnogo od zvezda PSŽ-a

“Učim svakog dana i pored sjajnih saigrača kao što su Zlatan Ibrahimović, Marko Verati, Tijago Silva i Edinson Kavani, siguran sam da ću naučiti mnogo. Još sam mlad, a fudbaleri se razvijaju do kraja karijere. Tokom igranja za velike klubove uvek sam se trudio da se uklopim u igru tima, a ovaj tim i ovi igrači zaista su sjajni”, rekao je Di Marija za zvanični klupski sajt.

On je naglasio da je franucusko prvenstvo veoma kvalitetno, a da navijači uvek imaju najviša očekivanja.

“Francusko prvenstvo je zaista jako. Ima mnogo kvalitetnih fudbalera i pokušaću da se uklopim što je pre moguće, mada znam da to neće biti lako. Znam da je za naše navijače veoma bitna titula i pokušaćemo da je odbranimo”, zaključio je Argentinac.

Di Marija je ovog leta poptisao ugovor sa Parižanima vredan 63 miliona evra, a tokom karijere nastupao je za Rošario, Benfiku, Real Madrid i Mančester Junajted.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?