0

Di Marija: Ibra na istom nivou kao Mesi i Ronaldo

“Imao sam priliku da igram sa Mesijem i Ronaldom, a sada mi je velika čast što sam u timu sa Ibrahimovićem. Iskreno, impresioniran sam njegovom okretnošću i tehnikom. On je na istom nivou kao Mesi i Ronaldo”, rekao je Di Marija za “Le Parizijen”.

Argentinac je naglasio da ekipa iz francuske prestonice poseduje neophodan kvalitet za osvajanje Lige šampiona, uprkos tome što su smešteni u jaku grupu sa Realom, Šahtjorom i Malmeom.

“Imamo dosta dobrih igrača, ambicije su nam visoke i ja sam došao da pomognem ovom timu. Mislim da moramo da budemo savršeni kod kuće, jer će biti veoma teško pobediti u gostima. Ne postoji recept za pobedu protiv Reala jer oni imaju sjajan tim sa puno iskustva i talentovanih igrača”, zaključio je Argentinac.

Tokom karijere 27-godišnji krilni napadač nastupao je za Rosario Sentral, Benfiku, Real Madrid i Mančester Junajted, pre nego što je ovog leta za 63 miliona evra pojačao “svece”.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?