0

Demikelis: Siti je favorit za osvajanje Premijer lige

Siti je osvojio titulu u Premijer ligi u sezoni 2013/14, ali prošle sezone nije uspeo da odbrani trofej. Ekipa Manuela Pelegrinija je sezonu završila sa osam bodova manje od prvoplasiranog Čelsija.

“Svake godine je nekoliko jakih timova kojih će se boriti za trofej, kao što su Čelsi, Mančester junajted, Arsenal… Borićemo se protiv njih, namera nam je da ih pobedimo… Da, mi smo favoriti”, rekao je Demikelis za Skaj sport.

Demikelis, koji je produžio ugovor sa Sitijem još u martu, kazao je ceo tim očajnički želi da u predstojećoj sezoni bude konstantan na terenu.

“Nismo završili sezonu onako kako smo želeli. Nismo bili konstanti kao što smo bili jednu sezonu ranije… Imamo kvalitet, dobar smo tim i želimo da svu tu energiju prenesemo na teren ove sezone”, dodao je argentinski fudbaler.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?