0

Delije poslale upravi Zvezde poslednje upozorenje


Crvena zvezda se pobedom protiv Mladosti iz Lučana oprostila od sezone bez trofeja, trenera Nenada Lalatović i kapitena Darka Lazovića… Međutim, na poslednjoj utakmici u Superligi, ovog proleća, i Deliije su rekle svoju “reč”.
Pun Sever dao je podršku timu koji je igrao na terenu, ali transparentima je postavio 10 pitanja upravi:1. Gde su nam skauti? 2. Kako se biraju i dovode igrači? 3. Šta bi sa sistematizacijom radnih mesta? 4. Šta radi upravni odbor? 5. Ima li kvoruma? 6. Borba protiv FSS i kada će promene? 7. Omladinska škola… mnogo priče, malo rada? 8. Šta traže menadžeri oko svih mlađih kategorija? 9. Gde je poverenje Zvezdaša? 10. Da li se zna šta je cilj za sledeću sezonu?Na poslednjem transparentu je pisalo: “Za promene prave je potrebno vreme, ali vaš rad do sada ne uliva poverenje! Ovo je naše poslednje upozorenje”

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?