0

Del Boske: De Hea mora da brani…

De Hea ove sezone nije zabeležio nijedan nastup za Mančester Junajted, a situacija bi mogla dodatno da se pogorša nakon što je njegov transfer u Real propao jer papirologija nije dostavljena na vreme.

“Ako imam nešto da kažem De Hei, ja ću to i učiniti. Mislim da je izvukao pouku iz ove epizode. Želim da brani, bude srećan, ali da bi došao ovde mora da igra. Teško je izboriti poziv u reprezentaciju ako ne igraš u klubu”, rekao je Del Boske, a prenosi “Marka”.

Reprezentativac Španije nalazi se sa “furijom”, koju očekuju utakmice protiv Slovačke i Makedonije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Menadžer Mančestera Luj van Gal najavio je da će o povratku golmana u tim razmisliti po isteku prelaznog roka.Za očekiivati je da holandski stručnjak popusti, imajući u vidu kvalitete De Hee i njegovu popularnost kod navijača.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?