0

Dejan Stanković se vratio u Inter

Inter je na zvaničnom sajtu objavio da će Stanković na novom radnom mestu “usko sarađivati sa trenerom Robertom Manćinijem na terenu, ali i van njega”.

“Srećan sam i velika mi je čast što sam se vratio u Inter. Veoma sam uzbuđen, a Inter je oduvek bio moja kuća. Plakao sam kada sam odlazio iz kluba, ali sada se vraćam sa ponosom i u drugoj ulozi”, rekao je Stanković.

Stanković je prošlu sezonu proveo kao pomoćni trener u Udinezeu, gde je radio sa Andreom Stramaćonijem, ali je posle samo dve godine odlučio da se vrati u milanski tim.

On je za Inter od januara 2004. do 2013. godine, kada je završio karijeru, odigrao 321 utakmicu i postigao 41 gol.

Najveći uspeh sa Interom postigao je u sezoni 2009/2010 osvajanjem “triple krune” – trofeja Serije A, Lige šampiona i Kupa Italije, a pored toga ima još četiri titule prvaka Italije, tri nacionalna kupa, četiri Supekupa Italije i Svetsko klupsko prvenstvo.

Stanković je tokom igračke karijere igrao još za Crvenu zvezdu i Lacio, dok je za reprezentaciju Srbije odigrao rekordne 103 utakmice i postigao 15 golova.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?