0

"Dejan Stanković" u floti Er Srbije

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija saopštila je da je jedan od osam aviona Erbas A319-100 tog prevoznika dobio ime po proslavljenom srpskom fudbaleru Dejanu Stankoviću.

“Dejan je, pre svega, sjajan sportista i veliki humanitarac koji je svojim primerom i donacijama umnogome pomogao srpskom sportu i podstakao ostale sportiste da idu njegovim stopama, pogotovo posle prošle godine za vreme poplava. Zato je zaslužio da mu na ovaj način još jednom zahvalimo na svemu”, rekao je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić na otkrivanju makete aviona na sajmu EKSPO 2015 u Milanu.

Posle Novaka Đokovića i Vlada Divca, kompanija Er Srbija dala je ime letelici po još jednom slavnom srpskom sportisti.

Stanković je u fudbalskoj karijeri nastupao za Crvenu zvezdu, Lacio i Inter, a rekorder je i po broju nastupa za reprezentaciju Srbije. On je prošle godine nakon poplava donirao više od pola miliona evra za izgradnju kuća ugroženim porodicama.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?