0

Dečak, kog je saplela snimateljka, upoznao Ronalda

Ronaldo je pozvao dečaka, njegovog oca Osamu Abdula i starijeg brata Muhameda (18) na fudbalsku utakmicu Real Madrid-Granada.

Dečak je imao i tu čast da se prošeta terenom zajedno sa Ronaldom, a pokušao je i da imitira neke čuvene poteze poznatog fudbalera, prenela je Raša tudej.

U saopštenju, objavljenom na zvaničnom sajtu Real Madrida, navodi se da su se Zaid, njegov otac i brat sastali i sa trenerom i drugim osobljem kluba.

Snimateljka mađarske televizije N1TV dobila je otkaz zbog snimka na kojem se vidi kako šutira izbeglice, uključujući i decu, dok oni beže od policije u prihvatnom centru Reske, na jugu zemlje.

Na snimcima se moglo videti kako Petra Laslo sapliće čoveka u trku, koji u rukama nosi dete, a potom u odvojenom incidentu šutira jedno dete u begu.

Te snimke sada namerno ne objavljujemo jer to i ne zaslužuju, snimak Ronalda i Zaida je primerenija slika sveta.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?