0

De Hea produžio ugovor sa Junajtedom!

De Hei, koji je do pre deset dana bio na korak (zapravo na trećinu koraka) do prelaska u madridski Real, dosadašnji ugovor sa Junajtedom isticao je krajem sezone.

On je prošle sezone bio najbolji pojedinac u Junajtedu, posle čega je privukao veliko interesovanje Reala, posebno nakon odlaska Ikera Kasiljasa u Porto.

Ipak, prelazak De Hee u redove Madriđana propao je bukvalno u poslednjem minutu prelaznog roka, zbog toga što su njegovi papiri o transferu stigli sa zakašnjenjem u sedište Fudbalske lige Španije.

De Hea je za Junajted od 2011. godine branio na ukupno 175 utakmica u svim takmičenjima, dok je na golu reprezentacije Španije od 2014. godine bio na šest mečeva.

Ljubimac navijača “crvenih đavola” je izrazio svoju radost zbog ovakvog razvoja događaja.

“Ponosan sam što mogu da objavim da ću nastaviti zajedno sa vama i Mančester junajtedom. Hvala vam na bezrezervnoj podršci”, napisao je De Hea na Tviteru. 

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?