0

David Luiz: Di Marija bi bio veliko pojačanje za PSŽ

Brazilski reprezentativac, koji je sa Argentincem zajedno igrao u lisabonskoj Benfiki, smatra da će se Di Marija “pobrinuti” da Pari Sen Žermen bude mnogo jači.

“Jedva čekam njegov dolazak. Di Marija je veliki drug, veliki fudbaler, pomaže odbrani i zna kako da asistira ili postigne gol”, izjavio je David Luiz.

Kako je istakao, u Benfiki su “sjajno sarađivali”.

“Divno je videti kako je porastao od tada, bilo bi prijatno da smo ponovo zajedno u timu. U Engleskoj mu je ponekad nedostajalo sreće, možda nije uspeo da se prilagodi. Ne znam šta se dogodilo, ali znam da je Di Marija i dalje jedan od najboljih svetskih fudbalera”, zaključio je David Luiz.

Ranije ove nedelje trener Pari Sen Žermena Loran Blan nagovestio je da bi njegov klub do kraja prelaznog roka mogao da dobije “veliko pojačanje”, a mediji su otkrili da se radi o 27. godišnjem Di Mariji.

Argentinski reprezentativac prešao je prošle godine iz Real Madrida u Mančester Junajted za sumu od 59,7 miliona funti, što je bio rekordan transfer u britanskom fudbalu.
Nije, međutim, opravdao ulaganja, odigrao je za Junajted 32 utakmice i postigao četiri gola u Premijer ligi.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?