0

Danci spremaju žalbu UEFA?


DANCI su besni i bar prema najavama njihovih medija veoma je izvesno da će se zbog novog skandala Albanaca, njihov Savez žaliti UEFA. Albanci nisu pustili dron na stadionu “Parken” u Kopenhagenu, ali su Dance isprovocirali grupnom slikom reprezentativaca sa “Balistom Morinom”, čovekom koji je navodno upravljao “kvadrikopterom” nad stadionom Partizana u Beogradu.
Šta će konkretno uraditi Fudbalski savez Danske, portparol Jakob Hojer nije dao konkretan odgovor. On je potvrdio da će Savez sigurno reagovati na ovu provokaciju Albanaca, da li kao zvaničnu žalbu UEFA ili neku vrstu protestnog pisma “evropskoj kući fudbala” proceniće posle meča sa Jermenijom.Slika koju je kapiten Albanaca Lorik Cana postavio na društvene mreže, prvo je do te mere iznervirala selektora Danske Mortena Olsena da je posle 0:0 prozvao i Albance i UEFA i stvari nazvao pravim imenom.- Zgrožen sam što je taj čovek uopšte tu, to je nesportsko ponašanje i nema nikakve veze sa fer-plejom. Presuda suda u Lozani je bila nepravedna, kako prema Srbiji, tako i prema Danskoj i Portugaliji. Tolerancija ovakvog ponašanja otvara mogućnost da i druge zemlje rade nešto slično i može da postane presedan. Čudi me što UEFA do sada nije uradila ništa povodom te odluke KAS – više nego iskren bio je Olsen.Albanci su se pravili Englezi, niko o tome ne govori kao da se ništa nije dogodilo. ISTAKLI ZASTAVU “UČK”ALBANSKI navijači na stadionu u Kopenhagenu pored svojih naciolnih, razvili su i zastavu terorističke organizacije “UČK”. Kako će sad UEFA i EU reagovati na ovaj nacionalnistički akt Albanaca ostaje da se vidi.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?