0

Dan odluke za „orlove“

Utakmica sa Danskom od presudne je važnosti za najbolje srpske fudbalere, koji moraju da pobede da bi zadržali šanse da se plasiraju na završni turnir.

Srbija se posle četiri kola nalazi na pretposlednjem mestu grupe I sa samo jednim osvojenim bodom, dok je prvoplasirana Portugalija sakupila devet.

Ekipa Radovana Ćurčića nekoliko dana provela je u Austriji, gde je u prijateljskoj utakmici pobedila Azerbejdžan sa 4:1.

“Znamo da nas čeka 90 minuta protiv odlično organizovanog protivnika. Danski tim funkcioniše kao da je reč o klubu, gde su igrači non stop na okupu. Jako dobro se poznaju, imaju mnogo kvaliteta, ali mi moramo da pokušamo to da neutrališemo i dođemo do važnih bodova”, rekao je Ćurčić.

Pored Danske, “orlovi” će do kraja kvalifikacija odigrati mečeve protiv Jermenije (4. septembra), Albanije (8. oktobra) i Portugalije (11. oktobra).

Prve dve ekipe iz svake grupe plasiraće se na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine, kao i najbolja trećeplasirana ekipa iz svih devet grupa. Preostalih osam trećeplasiranih timova igraće u baražu.

Utakmica između Danske i Srbije na programu je večeras od 20.45 na stadionu “Parken” u Kopenhagenu, a možete je pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?