0

Daglas Kosta u Bajernu, kraj za Riberija?

Prvi je vest objavio ukrajinski klub na svom sajtu.

“Šahtjor i Bajern su dogovorili sve neophodne formalnosti u vezi sa prelaskom Daglasa Koste u nemački klub”, rečeno je u saopštenju uz, naravno, neizostavnu zahvalnost Brazilcu i želje za uspehom u nastavku karijere.

Kosta je bio na meti Čelsija još u januarskom prelaznom roku, ali se tada Morinjo odlučio da dovede Huana Kvadrada iz Fiorentine. Kosta je ranije bio igrač Gremija iz Porto Alegrea.

„Nadam se da navijači razumeju moju odluku. Šaljem vam svoju ljubav, bili ste uz mene i u dobrim i u lošim trenucima. Bila mi je čast da nosim dres Šahtjora”, poručio je Kosta na društvenim mrežama.

Kosta je sa šampionom Bundeslie potpisao ugovor do juna 2020. godine, a u novom klubu će nositi dres sa brojem 11.

U ovom trenutku ostaje nejasno kako ovo utiče na status Franka Riberija. Francuz ima mnogo problema sa povredama, a prethodnih dana i nedelja spekulisalo se da bi mogao čak i da okonča karijeru.  

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?