0

Ćurčić zadovoljan pobedom i debitantima

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić, posle pobede nad Jermenijom, zadovoljan je nastupom debitanata za koje je rekao da su se dobro snašli.

On je na konferenciji za novinare posle utakmice (2:0) rekao da je za reprezentaciju Srbije večeras bio primaran rezultat, bez obzira što nema šanse da se plasira na Evropsko prvenstvo.

“Primetna je bila želja da igramo napred po dubini napada i time sam zadovoljan. Sigurno da ovo nije malksimum koji može da pruži ovaj tim, ali pred nama je vreme da stvaramo i tim i rezultate”, rekao je Ćurčić.

Prema njegovim rečima, želja je bila da se provere neki novi igrači i u tom delu je zadovoljan, a, kako je naveo, i u narednim mečevima nastaviće sa tom praksom.

“Očekivali smo ovako organizovanu igru Jermena, jer oni su ekipa koja igra dugo zajedno i u prvom poluvremenu smo imali određene probleme na sredini terena. Uspeli smo da neutrališemo i njihove šuteve sa distance”, kazao je Ćurčić i dodao da Jermenija nije atraktivan rival, ali da poseduje kvalitet.

Jermenski selektor Sargis Hovsepjan izjavio je da je je Srbija zasluženo pobedila, a kao razlog za nešto slabiju igru pojedinih igrača naveo je probleme sa povredama koje su imali.

“Srbija je uspela da probije našu odbranu, iako smo u nekim fazama igre pružili dobru partiju. Ipak, ukoliko se želi uspeh u ovakvim utakmicama treba igrati kvalitetno svih 90 minuta, a ne samo u pojedinim delovima meča”, ocenio je Hovsepijan, istakavši da je slaba igra u odbrani najveći problem njegove reprezentacije.

U narednim kvalifikacionim utakmicama Srbija igra 8. oktobra na gostujućem terenu protiv Albanije, dok Jermenija 7. septembra dočekuje Dansku.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?