0

Ćurčić: Nije sramota igrati nerešeno sa Francuskom

“Nije sramota igrati nerešeno sa Francuskom, nerešen rezultat bi nam dao dobru sliku i osnov za dalji rad. Očekujem da se maksimalno suprostavimo, ponovimo neke stvari, a neke greške neutrališemo. Nadam se da nećemo imati neki strah kao u prethodnom periodu”, rekao je Ćurčić na konferenciji za novinare u Bordou.

Srbija će u ponedeljak protiv Francuske odigrati svoju 100. zvaničnu utakmicu pod tim imenom.

“Francuska je favorit u ovom trenutku, ali verujemo u svoje kvalitete, imamo igrače koji mogu da im pariraju. Protiv takvih reprezentacija morate da date sve od sebe ako želite da im parirate”, kazao je Ćurčić.

Selektor je najavio da će protiv Francuske biti promenjeno pet igrača u odnosu na tim koji je igrao protiv Jermenije u poslednjoj kvalifikacionoj utakmici.

“Bitno nam je i da pokušamo da napravimo rezultat. Ako neki i ne dobiju šansu, pred nama su četiri utakmice do kraja godine, tako da će biti prilika za sve”, naveo je Ćurčić.

Prema njegovim rečima, samopouzdanje igrača je poraslo posle pobede nad Jermenijom, ali to treba da se potvrdi u duelu sa Francuskom.

“Imali smo dva lepa dana posle prijateljske utakmice sa Azerbejdžanom, kao i dva dana posle Jermenije. Samopouzdanje je poraslo, ali će to sutrašnja utakmica da pokaže, da li smo se podigli u odnosu na Jermeniju. Mnogo je bolje nego što je bilo do Jermenije, ako pričamo o atmosferi i samopouzdanju”, rekao je Ćurčić.

Utakmica između Srbije i Francuske igraće se u ponedeljak od 20.45 u Bordou.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?