0

Ćurčić: Dobro znamo svoje probleme

“Neke stvari se kristališu, u procesu smo kakvom jesmo. Znamo dobro svoje probleme, analiziraćemo ih u narednim danima. Uglavnom svi igrači su dobili šansu i to je jedna odlična slika kako i šta dalje”, rekao je Ćurčić novinarima posle utakmice u Bordou.

Srbija je izgubila od Francuske sa 2:1, iako je rival mogao i ubedljivije da pobedi, ali nije iskoristio brojne prilike, posebno u prvom poluvremenu.

“Moramo biti svesni gde su oni, a gde smo mi u ovom trenutku. Neke stvari smo predvideli iz prvog poluvremena, moglo je da bude i ubedljivije. Uverili smo se da je Francuska fenomenalna ekipa”, kazao je Ćurčić.

Prema njegovim rečima, Aleksandar Kolarov se povredio na utakmici protiv Jermenije i da je to poremetilo tim pred duel sa Francuskom.

“Nismo želeli da rizikujemo s njim pred njegove obaveze u klubu. Ne kažem da je Ivan Obradović odigrao loše, već da je sve to poremetilo ekipu. Prate nas takvi problemi da i ova utakmica nije u poslednjoj liniji odigrana u istom sastavu”, naveo je selektor. On je istakao da drugi pogodak Bleza Matuidija “jeste evrogol”, ali da njegova ekipa nije dobro obezbedila prostor od 20 metara.

Selektor reprezentacije Francuske Didije Dešam rekao je da je Srbija velika fudbalska nacija, iako se nije plasirala na Evropsko prvenstvo.

“Srbija će ostati velika fudbalska nacija, ispala je zbog utakmice sa Albanijom gde su joj oduzeta tri boda. Ali, dolazi nova generacija koja je šampion sveta”, rekao je Dešam na konferenciji za novinare posle utakmice u Bordou.

“Prvo poluvreme smo bili odlični u odbrani, a malo slabiji u napadu. Drugo je bilo malo lošije. Pronašli smo svoj kvalitet u igri, nedostajalo je samo malo efikasnosti”, kazao je Dešam. On je posebno govorio o dvostrukom strelcu Blezu Matuidiju.

“Matuidi je od početka sezone veoma efikasan, vidi se da ima mnogo samopouzdanja. Dao je dva mnogo lepa gola”, naveo je Dešam.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?