0

Čukarički šest nedelja bez Regana

Fudbaler Čukaričkog Obeng Regan odsustvovaće sa terena šest nedelja zbog preloma potkolenične kosti, koji je dobio u meču sa Radnikom u Superligi, saopštio je njegov klub.

Regan je u osmom minutu meča u petak posle grubog starta morao da izađe iz igre, a detaljni pregledi obavljeni su u subotu kasno uveče u Urgentnom centru i ustanovljeno je da mu je naprsla kost.

“Reč je o prelomu fibule, odnosno prelomu potkolenične kosti. Malo iznad skočnog zgloba. Prelom se dogodio kao posledica snažnog udarca. Potrebno je oko četiri sedmice da kost zaraste. Posle toga Regan će se polako uključivati u trenažni proces kroz individualni rad. Biće van konkurencije za tim negde oko mesec i po dana”, rekao je za klupski sajt fizioterapeut Čukaričkog Branislav Đukić.

U ekipi Čukaričkog zbog povreda već su odsutni kapiten Igor Matić i levi bek Đorđe Bašanović. Očekuje se da bi Matić možda mogao da bude spreman za meč protiv Javora u Ivanjici u sledećem kolu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?