0

Čukarički počinje pripreme već 10. juna, glavni deo u Austriji

Samo tri dana kasnije ekipa odlazi u Austriju, gde će boraviti do 28. juna.

Čukarički će, za sada, na pripremama odigrati pet prijateljskih utakmica – protiv Slovana iz Bratislave (16. jun), Laska iz Linca (19. jun), Žiline (22. jun), Šturma (24. jun) i Grodiga (28. jun).

“Imamo protivnike kakve smo i tražili, što bi se reklo, po meri. Uvek sam tražio da nam protivnici budu jaki. Očekuju nas utakmice u kojima smo najmanje gleda rezultat, već je poenta da se što bolje pripremimo i da uvidimo gde su nam slabosti na kojima mora da se radi. Mečevi su na svaka tri dana i to je dobro, jer moramo što pre da uđemo u takmičarsku formu”, rekao je trener Vladan Milojević za zvanični sajt kluba.

Ekipa sa Banovog brda prvu utakmicu u novoj sezoni igra već 2. jula, u 1. kolu kvalifikacija za grupnu fazu Lige Evrope.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?