0

Čuka predstavila kvartet novajlija

Vladimir Matijašević, sportski direktor Čukaričkog rekao je da je angažmanom njih četvorice zatvoreno 90 odsto prelaznog roka što se tiče dolazaka, a da se još uvek čeka na ponude za igrače koji treba da odu iz kluba.

“Petrića znate verovatno iz čačanskog Borca – za sad se super uklopio kod nas, Jovanović je došao iz Bežanije – pratili smo ga imao je sjajnu sezonu, Janković nije igao šest meseci, ali sad je ovde, a Ranđelović umesto Rendulića”.

Igrači su se složili da je Čukarički klub sa velikim ambicijama i poručili da će dati sve od sebe da opravdaju očekivanja.

Nikola Petrić je istakao da je ekipa maksimalno spremna za predstojeću sezonu i utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope, kao i da je atmosfera u timu pozitivna. Jovanović ocenjuje da je Čuka sjajan klub, da je prezadovoljan prvim utiscima i da želi da se prikaže u najboljme svetlu.

Janković, koji je poslednji angažman imao u crnogorskom Grblju, navodi da je više nego zadovoljan u Čukaričkom, a Ranđelović, koji je u međuvremenu licenciran i biće u konkurenciji za tim protiv Gabale želi da opravda očekivanja i predstavi se kvalitetnom igrom

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?