0

Crvena zvezda i Bari, 24 godina posle

Crvena zvezda je na putu do finala Kupa šampiona u italijanskom Bariju izbacila Grashopers, Glazgov Rendžers, Dinamo iz Drezdena i minhenski Bajern.

Dva meča sa gigantom iz Bavarske bila su spektakularna. U prvom, u Nemačkoj, Crvena zvezda je slavila sa 2:1. U Beogradu, srpski tim je uspeo da izbori remi (2:2) u nadoknadi vremena, zahvaljujući i danas teško objašnjivom autogolu Augentalera.

Crvena zvezda je bila tada, u trenucima kada je zajednička država počela uveliko da se kruni, bila sastavljena od igrača sa svih jugoslovenskih prostora.

Protiv moćnog Olimpika iz Marselja, mladi i izrazito napadački orijentisan tim Ljupka Petrovića, igrao je najdefanzivniji meč sezone. Nakon 120 minuta bitke, pobednika, a ni golova nije bilo. U penal seriji bolja je bila Crvena zvezda (5:3).

Golove za crveno-bele postigli su Prosinečki, Belodedić, Binić, Mihajlović i, naravno, Pančev. Udarac francuskog reprezentativca Amorosa, još u prvoj seriji, odbranio je golman Stojanović.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?