0

Crno-beli juriš na Ligu šampiona

Protivnik crno-belih je u Beograd došao čak šest dana pre duela i poslednji trening, koji je za medije bio otvoren uvodnih 10 minuta, odradio je u sinoć Humskoj, na terenu gde će od 20.45 biti odigran meč.

U ekipi gruzijskoj šampiona kondicioni trener je iz Srbije Milovan Matijašević, koji je otkrio da se Dila Gori za Partizan spremao na još dve lokacije – na terenu Sinđelića, kao i u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Namera tima iz Gruzije je da se vrati neporažen iz srpske prestonice, kako bi na svom terneu izborili dalji plasman.

Na drugoj strani, trener Partizana Zoran Milinković je uoči meča istakao da poštuje ekipu Dila Gori, ali da očekuje da će njegova ekipa proći u narednu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Videćemo šta će biti u večerašnjem duelu koji počinje u 20.45 a možete ga pratiti i u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?