0

Crno-bela operacija "Steaua"

Šampiona Srbije od Lige šampiona dele još dve prepreke. Prva je u Rumuniji, gde će Partizan igrati sa Steauom u trećem kolu kvalifikacija za najelitnije fudbalsko klupsko takmičenje u Evropi.

Partizan je lako stigao do Bukurešta, pošto je bez ikakvih poteškoća, savladao gruzijskog šampiona Dilu Gori, i u Beogradu i u gostima.

Ipak, Steaua, nekadašnji šampion Evrope, je daleko teži rival od Gruzina, ali ne i rival koji izaziva strah kod protivnika.

“Biće to istinski izazov za nas. Steaua je veliki klub sa bogatom tradicijom. Ipak, pokušaćemo da budemo bolji”, rekao je trener Partizana Zoran Milinković.

Steaua je u drugom kolu savladala slovački Trenčin, a da neće biti lako kao protiv Gruzina, svestan je i Miroslav Vulićević

“Ozbiljan je to klub, šampion Rumunije, konstantno prisutan u grupnim fazama Uefa takmičenja. To je pravi test i ako smo prava ekipa onda je red da to i pokažemo”, rekao je bek Partizana Miroslav Vulićević.

Utakmica se igra od 20.30, bez prisustva publike, uz direktan prenos na našem Prvom programu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?