0

Čović iznenađen medijskom pažnjom, sprema se za odmor

Pojedini mediji spekulisali su prethodnih dana da će aktuelno rukovodstvo napustiti fudbalski klub, a da će kormilo preuzeti Čović, koji se dokazao rezultatima u košarkaškom klubu.

“Iznenađen sam ogromnom medijskom pažnjom koja me na bilo koji način dovodila u bilo kakvu vezu sa dešavanjima u FK Crvena zvezda, od trenutka kada je u petak ceo stadion zatražio ostavku kompletne Uprave. Dakle, i moju, jer sam i ja, deo te uprave. Istina, moj angažman u njoj sveden je na puku epizodu, velikim delom i zbog činjenice da sam ogromnu energiju i vreme trošio na KK Crvena zvezda”, izjavio je Čović Tanjugu.

On je dodao da je uspešno završeno kompletno restruktuiranje košarkaškog kluba i da je isti postavljen u skladu sa Evroligaškim standardima.

“Sistem koji je postavljen u KK Crvena zvezda napravljen je i da dugo traje i verujem da će zvezdaška javnost u ovome shvatiti zašto baš nisam imao vremena da se bavim i fudbalskim klubom”, poručio je Čović.

Kako je naveo, iza njega je jedna veoma teška i naporna sezona, u svakom pogledu, ali moram da konstatuje i uspešna.

“Cena u ostvarivanju zacrtanih i realizovanih planova u KK nije mala, zbog određenih zdravstvenih problema i velikog umora i ja moram da idem na godišnji odmor.

Prema njegovim rečima, što se tiče FK Crvene zvezda, i dalje je član UO.

“Ja od problema nikada nisam bežao, već se sa njima suočavao, međutim, određivanjem datuma za vanredne izbore status svih nas u upravi stavljen je na proveru zvezdaške javnosti, a u skladu sa statutom FK Crvena zvezda”, zaključio je Čović.

Upravni odbor Crvene zvezde pokrenuo je u utorak proceduru za vanredne izbore, koji će biti raspisani 15. septembra.

Prethodni izbori održani su u decembru prošle godine, ali su loši rezultati na početku nove sezone prouzrokovali zahteve navijacca za nove izbore, posle samo devet meseci rada nove uprave.

Ranije danas, ostavku je podneo dosadašnji potpredsednik Slaviša Kokeza.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?